Pret Inn, een indoor speeltuin waar tijd omvliegt. Een binnenspeeltuin met fantastische attracties, een uitdagende en leerzame beleving. Met een compleet speeleiland voor kleuters en peuters. Voor ouders is er een fijne brasserie, sfeervolle zithoek, wifi, buitenterras, uitzicht over natuur en gratis entree. Kom het beleven!


Voor kinderen 

Probeer de Snowglider van zestien meter,  je raast in tubes naar beneden. Of de bijna twintig meter lange familieglijbaan waar je met z’n vieren tegelijk naar beneden glijdt. Er zijn ook bijzondere klimtorens, een buisglijbaan, vier meter hoge trampolines met speciale verlichting, ballenschieters, een slinger waarmee je van het ene naar het andere luchtkussen springt, een voetbalveldje en een skelterbaan. 

Oh ja, dan heeft Pret inn ook nog ballenbakken, een hoek met lachspiegels, boksballen, wringers, rollers, een wiebelaar, een evenwichtsbalk en slangetrappen.
 
Voor ouders 

Pret inn is speciaal voor zijn doel – het spel van kinderen tot 12 jaar – gebouwd. Een omgeving van 2200 vierkante meter, met de allerhoogste eisen van klimaatbeheersing. En diverse geluidsdempende effecten. Binnenspeeltuin Pret inn is een ideale plek voor een leuk dagje uit of voor een onvergetelijk kinderfeestje. 

Ouders en begeleiders kunnen met de kinderen meedoen, of van een afstand makkelijk overzicht houden door de open en overzichtelijke inrichting. De brasserie biedt een scala aan drankjes, snacks en maaltijden.
De speelzaal is in feite een grote, allesomvattende speelconstructie met tal van uitdagende en leerzame elementen. Kinderen maken hun eigen spel, verkennen hun grenzen, glijden, springen, buitelen. Tal van attracties maken het mogelijk.

Voor kinderen tot vijf jaar is er een compleet speeleiland met een springkussen, Mega Lego blokkenhoek, een installatie om te spelen en te klimmen, een glijbaan, een ballenbak, snoezelblokken en nog meer.

Ben jij hier ook geweest?

  • Beoordeling

Bedankt voor je beoordeling! We zouden het erg op prijs stellen als je ook kan toelichten waarom je dit vond.

Je voornaam is verplicht!

Je e-mail adres is niet juist

Je e-mailadres wordt niet getoond op de website

Je voornaam is verplicht!

Je voornaam is verplicht!

Bedankt voor je beoordeling

Praktische informatie

Grote kaart

Pret inn

Bolder 18
6582BZ Heumen

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 uur

Zaterdag en zondag 09:00 - 18:00 uur

Eerste kerstdag en 1 januari gesloten

Faciliteiten

Binnen Wifi aanwezig

Prijzen

  • Money
1-10 euro

Blijf op de hoogte van de leukste uitjes

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de leukste tips, inspiratie en aantrekkelijke kortingsacties.

  •  
  •  
  •  

Misschien vind je dit ook een leuk idee?

Jouw activiteit op ThingsToDo? Lees meer over hoe je jouw activiteit kunt plaatsen.